2 Νοε 2014

Παρελθόν και το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 18:01 | Από: karcin |

Το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ - Τσαγκάλης Αντώνιος, Ζαχαρής Γεώργιος, Κρέτσαβος Δημήτριος - ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τη παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, δηλώνοντας ότι εξαντλήθηκε και η δεύτερη ευκαιρία που, θεωρητικά, δικαιούται ο καθένας και ότι με λύπη μετά από 6 σεζόν παύει – χωρίς δική του ευθύνη - να διατηρεί την ιατρική μέριμνα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από πολλές απογοητεύσεις στο ζήτημα του χειρισμού του ανθρώπινου δυναμικού της ΑΕΛ, για χάρη του οποίου κάθε μέλος του επιτελείου μας εξάντλησε όλα τα ηθικά περιθώρια και όλες τις πρακτικές δυνατότητες και μέσα.

Η αποχώρηση μας είναι προσωρινή και σχετίζεται αποκλειστικά με το γνωστό μοντέλο διοίκησης, το οποίο μας επιτρέπει, στην ουσία, να θεωρούμε ότι πρακτικά δε μας χρειάζεται, από τη στιγμή που η ομάδα έχει πρόεδρο, συμβούλιο, γενικό αρχηγό, προπονητή, γιατρό, φυσικοθεραπευτή, ιδιότητες και ρόλους συγκεντρωμένους όλους σε ένα πρόσωπο.

Ευχόμαστε στην ομάδα της ΑΕΛ κάθε επιτυχία, δηλώνοντας ότι θα εξακολουθούμε να παραμένουμε στο πλευρό της, στη παρούσα φάση αποκλειστικά και μόνο ως φίλαθλοι.

Ακολούθησε τον «Επιβήτωρ» στο twitter και στο facebook