1 Νοε 2016

Τα βρήκε με τους παλαίμαχους ο Κούγιας

Δημοσίευση: 00:38 | Από: karcin |

Γράφει ο Τσάρλυ

Ο Κούγιας τα βρήκε στην Λάρισα με τους παλαιμάχους. Είχε έτοιμη την επιστροφή Τσιώλη, θα βολέψει κι άλλους. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε κερδίσει τα αποδυτήρια.

Οι παίκτες έπαιξαν για αυτόν στον αγώνα με τον Πανιώνιο και κατέθεσαν την ψυχή τους. Ο πανηγυρισμός τους στο δεύτερο τέρμα ήταν ένα μήνυμα στήριξης στον προπονητή τους, καθώς είχαν πάρει γραμμή τι συμβαίνει. Μήνυμα στήριξης που δεν άρεσε όμως στον ιδιοκτήτη του συλλόγου. Είναι περίεργη η στροφή του Αλέξη Κούγια καθώς πριν δύο βδομάδες ο ίδιος έλεγε σε φιλικό του κύκλο πως έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα.

Στο Contra.gr είχατε ενημερωθεί έγκαιρα από το Ευαγγέλιο ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης παίζει τη θέση του. Αποδείχθηκε πως η απόφαση είχε ληφθεί και οι λόγοι δεν ήταν ποδοσφαιρικοί, άλλα έχουν να κάνουν με συμμαχίες που έχει κάνει ο Κούγιας στην Λάρισα. Οι αλλαγές ήταν πολλές σε πολλά επίπεδα. Έφυγε και ο προπονητής της ομάδας νέων Σάκης Αναστασιάδης.

Άνθρωποι που ξέρουν την δουλειά που έκανε ο Αναστασιαδης στη ομάδα της under 20 καταλαβαίνουν πως η απόφαση Κούγια δεν ήρθε με ποδοσφαιρική λογική. Ο εν λόγω κόουτς είχε κάνει σπουδαία δουλειά στα τμήματα υποδομής του Πανσεραικού και συνέχιζε το καλό του έργο και στην Λάρισα.

Μάλιστα ένας από τους λόγους που χώρισαν το καλοκαίρι ΑΕΛ και Τσιώλης σύμφωνα με τον ίδιο τον Αλέξη Κούγια είναι πως ο προπονητής δεν ήθελε να έρθει στην Λάρισα ο επιτυχημένος στα τμήματα υποδομής του Πανσεραικού. Είναι ξεκάθαρο πως μαζί με τις αλλαγές είναι έτοιμη κα η επιστροφή Τσιώλη.


Πηγή: contra

Ακολούθησε τον «Επιβήτωρ» στο twitter και στο facebook